Våre invisalign erfaringer

Våre invisalign erfaringer

Som en gjeng med tannlegestunder ser vi i økende grad at tannlegeklinikker må ha høy kompetanse blant både tannleger og tannpleiere for å gi de beste behandlingene og opplevelsene. For vi mener at man ikke bare skal tenke på sluttresultatet, men også hvordan man som pasient opplever prosessen dit.

Usynlig tannregulering er en av behandlingene hvor dette er spesielt viktig, siden man ofte betaler en stor ekstrasum for at tannreguleringen ikke skal vises. I den sammenheng skriver vi her om våre Invisalign erfaringer, slik at du kan få vite litt om metoden, og hva du kan forvente.

Har du bekymringer for din Invisalign-behandling?

Invisalign er et flott alternativ for folk som ønsker å rette tennene uten behov for metallskinner. Behandlingen går ut på å bruke en serie gjennomsiktige, avtakbare skinner som er skreddersydd for å passe tennene dine. Skinnene omkranser tennene og flytter de gradvis til ønsket posisjon over en periode på 2-6 måneder.

Invisalign-behandlingen kan ofte gjøres uten mange oppfølgingstimer fra tannlegen etter første behandling, men det er tilrådelig å få full oppfølging med noen få uker eller måneders mellomrom for å være sikker på at alt går etter planen. Det kan for eksempel oppstå noen bekymringer angående behandlingen, og du bør nevne dette til tannlegen din hvis det forekommer.

Hvor kan man få Invisalign?

For å få Invisalign-behandling må man gå til kjeveortopeder med opplæring innen å tilby dette. Selv blant de som har opplæring vil kompetansen variere noe, og vi anbefaler derfor at du forhører deg om hvor lenge kjeveortopeden har tilbudt Invisalign, og eventuelt kan få se noen resultater.

Tannlegeklinikken Sandefjord Tannlege Torvet er blant de som ligger langt fremme med teknologien, og vektlegger at man skal ha en god opplevelse av selve behandlingen, i tillegg til å være fornøyd med hvordan tennene ser ut etterpå. Denne kombinasjonen er, som nevnt i introduksjonen, også noe du bør se etter.

Slik får du beste Invisalign erfaringer og resultater

Den beste måten å få gode Invisalign erfaringer og nøyaktige resultater er å ta vare på tennene og tannkjøttet. Du kan gjøre dette ved å pusse tennene etter hver gang du spiser, bruke munnvann hver morgen og kveld, og ideelt bruke tanntråd en gang om dagen.

Hva kan Invisalign pris forventes å bli?

Invisalign pris varierer avhengig av noen få faktorer som kompleksitet og behandlingsvarighet. Den gjennomsnittlige Invisalign-kostnaden ligger vanligvis et sted mellom 30,000 til 50,000 kroner for de som ikke lenger er unge nok til kun betale en egenandel.

Til slutt vil vi si at det aldri er for sent å bruke usynlig tannregulering til å rette på tennene. Det er mange voksne som har gjort det før, gjør det i dag, og vil gjøre det i fremtiden.