Personvernregler

1. INTRODUKSJON

1.1. FORMÅL. (“oss”, “vi”, “Company”) er forpliktet til å respektere personvernrettighetene til besøkende og andre brukere av (“nettstedet”). Vi opprettet denne personvernpolicyen (denne “policyen”) for å gi deg tillit når du besøker og bruker nettstedet, og for å demonstrere vår forpliktelse til rettferdig informasjonspraksis. Denne policyen gjelder bare for nettstedet, og ikke for andre nettsteder som du kan ha tilgang til fra nettstedet, som hver kan ha datainnsamling og bruk av praksis og policyer som avviker vesentlig fra denne policyen.

2. INNSAMLINGSPRAKSISER

2.1. HVA GRUNNLEGGENDE INFORMASJONEN SAMLER SELSKAPET?

I driften av nettstedet samler vi inn personlig informasjon fra deg i et par forskjellige situasjoner. Den første er om du skulle kontakte oss via “kontakt” -siden. Ved å gjøre dette vil du gi oss ditt navn og e-postadresse. Det andre er hvis du legger igjen en kommentar til et blogginnlegg der du kan bli bedt om navn og annen informasjon. Du er ikke pålagt å gi oss informasjon via disse to metodene for å bruke og nyte nettstedet.

2.2. HVA YTTERLIGERE INFORMASJON SAMLER SELSKAPET?

(a) AUTOMATISK SAMLING. Serverne våre gjenkjenner automatisk besøkendes domenenavn og IP-adresser (nummeret som er tildelt datamaskiner på Internett). Ingen personlig informasjon om deg blir avslørt i denne prosessen. Nettstedet kan også samle anonyme “trafikkdata” som ikke personlig identifiserer deg, men som kan være nyttige for markedsføringsformål eller for å forbedre tjenestene vi tilbyr.

(b) COOKIES. Fra tid til annen kan vi bruke standard “informasjonskapsler” -funksjonen i store nettleserapplikasjoner som lar oss lagre et lite stykke data på datamaskinen din om ditt besøk på nettstedet vårt. Informasjonskapsler hjelper oss å lære hvilke områder av nettstedet vårt som er nyttige og hvilke områder som trenger forbedring gjennom programmer inkludert, men ikke begrenset til, Google Analytics. Vi kan også bruke informasjonskapsler fra tredjeparts sosiale nettsteder og programmer, inkludert, men ikke begrenset til, Facebook, Google Plus og Twitter. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via nettleseren din eller uavhengige programmer som er tilgjengelige online. Men hvis du velger å deaktivere denne funksjonen, kan opplevelsen din på nettstedet vårt bli redusert, da noen funksjoner kanskje ikke fungerer som de var ment.

(c) SPONSORER OG ANNONCER. Vi kan bestemme oss for å godta sponsing og annonser på nettstedet. Hvis dette skulle skje, bør du anta at sponsorer og annonsører vil få tilgang til visningene og klikke dataene på markedsføringsdelene deres. Din personlig identifiserbare informasjon vil aldri bli avslørt for dem av oss.

3. BRUK OG DELING AV INFORMASJON

3.1. HVA GJØR SELSKAPET MED SAMLET INFORMASJON?

(a) PERSONLIG INFORMASJON. Vi utleverer ikke den personlig identifiserbare informasjonen til andre tredjeparter enn de som vi bruker for å lette funksjonen til nettstedet, for eksempel et vertsfirma og e-postprogram for utsendelser.

(b) ANONYM INFORMASJON. Vi bruker anonym informasjon for å analysere trafikken vår. I tillegg kan vi bruke anonyme IP-adresser for å diagnostisere problemer med serveren vår, for å administrere nettstedet vårt, eller for å vise innholdet i henhold til dine preferanser. Trafikk- og transaksjonsinformasjon kan også deles med forretningspartnere og annonsører på en samlet og anonym basis.

(c) BRUK AV COOKIES. Kampanjer eller annonser som vises på nettstedet vårt kan inneholde informasjonskapsler. Vi har ikke tilgang til eller kontroll over informasjon som er samlet inn av eksterne annonsører på nettstedet vårt.

(d) OPPLYSNINGER AV PERSONLIG INFORMASJON. Vi kan utlevere all informasjon vi har for deg hvis det kreves av loven eller i god tro at slik handling er nødvendig for å (1) være i samsvar med lovens foreskrifter eller for å overholde den juridiske prosessen som blir gitt oss, (2 ) beskytte og forsvare våre rettigheter eller eiendom eller brukerne av nettstedet, eller (3) handle under presserende omstendigheter for å beskytte offentligheten eller brukerne av nettstedet.

(e) SALG AV INFORMASJON. For å imøtekomme endringer i vår virksomhet, kan vi selge eller kjøpe deler av nettstedet eller selskapet vårt, inkludert informasjonen som er samlet inn via dette nettstedet. Hvis selskapet eller i det vesentlige alle eiendelene ervervet av en tredjepart, vil brukerinformasjon være en av eiendelene som overføres til overtakeren.

4. SIKKERHET

Nettstedet har sikkerhetstiltak på plass for å forhindre tap, misbruk og endring av informasjonen vi får fra deg, men vi gir ingen garantier om vår evne til å forhindre noe slikt tap for deg eller noen tredjepart som oppstår på grunn av noe slikt tap, misbruk eller endring.

5. NETTSIDEOMRÅDER UTEN SELSKAPETS KONTROLL

5.1. TREDJEPARTS-NETTSIDER

Fra tid til annen kan nettstedet inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du velger å besøke disse nettstedene, er det på eget ansvar.