Effekten av røyking på tennene og tannkjøttet

Effekten av røyking på tennene og tannkjøttet

Røykere er klar over de mange helseproblemene som kommer fra vanen med å røyke. Men samtidig ser de ikke ut til å stoppe det og fortsette med et vanlig liv. Selv om det er måter å slutte, har personer som er avhengige av det samme en tendens til å finne det vanskelig. For det formålet bestemte vi oss for å spre bevisstheten om en annen innvirkning av røyking med håp om at du vil slutte med kreftpinnene. Så fortsett og les effekten av røyking på tennene og tannkjøttet.

Det voksende tilfellet av oral kreft

Effekten av oral kreft er et kapittel som fører til en feil posisjon, og i det hele tatt vil du ikke gå inn på den veien. Basert på rapporter fra ledende forskere og eksperter, var rundt 90% av de som fikk diagnosen kreft i munn, hals og lepper individer som brukte tobakk. På grunn av det er en røyker seks ganger mer sannsynlig å utvikle oral kreft enn en ikke-røyker. Som et resultat når virkningen som en liten vane forårsaker større høyder, og du må være klar over det.

tannkjøttet

Plakk og tannstein

Tobakksprodukter inneholder kjemikalier og andre typer komponenter som har en tendens til å påvirke spyttstrømmen i munnen. På grunn av dette har orale bakterier en tendens til å feste seg til tennene og tannkjøttet. Gradvis kan bakterieladet plakett komme inn i bildet og ødelegge ting til det verre. Dessuten, hvis den ikke fjernes daglig, kan den stivne til tannstein og fortsette for å nå alarmerende skadeomfang. Siden alt dette er forbundet med røykere, er den beste måten å slutte å røyke og leve et sunt liv.

Effekten på blodsirkulasjonen

Den normale funksjonen til tannkjøttvev vil bli påvirket for personer som har en vane med å røyke. På grunn av dette kommer infeksjoner og begrensninger i blodstrømmen inn i overflaten, og man vil måtte takle det samme. Bortsett fra det, kan det også forsinke oral kirurgi for tannimplantater, behandling av tannkjøttsykdom og tannutvinning. Som et resultat vil ikke gjenopprettingsprosessen være den samme lenger, og du vil bli tvunget til å takle alt som oppstår fra det samme.

tannkjøttet

Virkningen på tennene og pusten

En tung røykers tenner vil alltid være gule, og de vil også ha dårlig ånde. Disse to vanlige aspektene er populære, og røykere finner alltid ut årsaken til det samme. Nå som du er klar over det, må du se etter behandlingsmuligheter og ta et alvorlig skritt mot å slutte for godt. Tenk derfor på disse virkningene og betydningen det kommer til å gi. På den måten kan du leve et lykkelig liv.